Til forsiden af Blueday.dk
 
--»  

Skiudstyr

Sport -» Skiudstyr

Find udstyr til skirejsen her. Alt fra ski, snowboard til kælke

1

Butik Hojmark - Ski

I Butik hojmark finder du alle valgmuligheder i vores store program af ski og stave. Vi har ski og skistave i alle størrelser og til begynderen, den let øvede og den øvede. En tommelfingerregel er, at man som nybegynder skal vælge ski, som er ca. 30 cm kortere end én selv. Efterhånden som man bliver bedre, bør man benytte længere ski, og øvede skiløbere bør benytte ski på én egen højde. Når du skal vælge længde på skistavene, kan du vende staven på hovedet og tage fat lige under plastickappen. .
2

Funnyater

Funnywater byder på muligheden for en masse sjove oplevelser på vandet.Vi sejler til firmafesten, herre og tøseturen, polterabend, familieturen, fødselsdage, jubilæer mv.Prøv fornemmelsen af at glide hen over vandet på vandski, mærk suset ved at flyve henover vandoverfladen i én af vores tubes, eller test dine evner på wakeboard og kneeboard. Prøv også bananen som man kender den fra sydens hvide sandstrande og blå hav..
3

Skiers Guide

Skiers guide er et dansk skisite med skiforum og artikler og billeder om skiløb, skisport og skiferie.
Der er ligeledes konkurrencer, hvor du kan vinde flotte præmier. Reportager fra forskellige skisportssteder..
4

Skiferie – Bestil din skiferie hos skiferie.sommerhus-siden.dk

Skiferie - Find og bestil din skiferie blandt de mest attraktive europæiske lande. Vi har mere end 5.000 ferieboliger til alle skientuiaster her.Nem og smart online søgning og booking. Grib chancen nu på skiferie.sommerhus-siden.dk.
5

skisalg.dk

Skisalg.dk hensigt er at sælge Danmarks billigest skiudstyr og vi vil løbende opdaterer vores webshop med gode tilbud. Du har fuld retur- og ombytningsret i 14 dage fra modtagelse af varen uanset begrundelse. Returner den købte vare i forsvarlig forsendelses-emballage i minimum samme standard som den du modtog varen i og vedlæg alle oplysninger fra ordrebekræftelsens oplysningsfelt (evt. i form af kopi af ordrebekræftelsen). Vi vil efter modtagelsen returnere din indbetaling indenfor 7 bankdage,.
6

Skiworld

Køb af attraktive mærkevarer indenfor ski og skirelaterede produkter - skijakker, skihjelme, og ikke mindst børnetøj til priser der ligger langt under den normale butikspris.
Spar helt op til 60%. Vel at mærke med fuld retur og bytteret!.
7

SlopeTrotter Skitours

SlopeTrotter Skitours arrangerer skirejser af høj kvalitet til en række spændende destinationer i Østrig, Italien og Frankrig.

Vi ved, at Alperne byder på mange fantastiske friluftsoplevelser, og vi er et af de få bureauer, som gør det muligt for enhver at få del i disse oplevelser på skiferien under sikre og trygge forhold..

DanskeLinks.dk Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks