Til forsiden af Blueday.dk
 
--»  

Fitness

Sport -» Fitness


1

AbilicaOnline.dk - Motions & fitnessudstyr

På AbilicaOnline.dk kan du købe alt inden for fitness og motionsudstyr.
Mærket Abilica ejes af Sport Supply A/S, der er den førende leverandør i hele norden.
Vi tilbyder: fitnessudstyr i bedste kvalitet, professionel rådgivning samt god service. Find bl.a.: motionscykler, crosstrainer, løbebånd, romaskiner, spinningcykler, stepmaskiner og meget mere..
2

Den sunde slankekur

En ny hjemmeside, der vil hjælpe danskere til varige vægttab på sunde og sjove måder. Hjælpen bygger på lige dele viden, inspiration og motivation og tager udgangspunkt i den enkelte bruger. Siden respekterer, at man kan tabe sig på mange måder. Det er den enkelte, som selv bestemmer midlerne og tempoet. Et vigtigt hjælpemiddel er energi regnskabet. Man kan dagligt registrere indtag og forbrug af kalorier, udregne balancen mellem kulhydrater, fedt og proteiner, og forudsige vægtændringer. Balan.
3

Ny Helse og Motion - Århus Bodybuilding Studio

Ny helse & Motion - Fitness Center har eksisteret i 22 år og har stor erfaring med alle former for træning.
Vi kan bla. tilbyde: Fitness Bodybuilding Fedtforbrænding (Vægttab) Styrketræning Genoptræning Styrkeløft Ældretræning Fri vægts træning Sidetræning til andre sportsgrene.
4

viborg kampsport

Hos Viborg Kampsport ønsker vi at det skal være sjovt og spændende at træne kampsport.Foreningen er stiftet af karatefolk med mange års erfaring både som karateudøvere og instruktører.Vi har derfor mulighed for at tilbyde børnehold, voksenhold og selvforsvarshold i foreningen.Derudover tilbyder vi også skoler, ungdomsskoler og virksomheder undervisning i karate eller selvforsvar..
5

Workoutshop

Online salg af kosttilskud, fitnesstøj, træningstilbehør og slankeprodukter. Levering fra dag til dag.

DanskeLinks.dk Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks